FAQ

JUALAN DIBUKA 24JAM, 7 HARI SEMINGGU!


Soalan sering diajukan..

1) Soalan: Terima kasih kerana memperkenalkan magictissue ni, saya berminat dengan produk ini dan suami sy pn mmg teringin nak mencuba, tapi kami nak tahu produk ni takde effect lain ke,mksud saya untuk longterm punye effect.. thanks.

Jawapan:
Salam..

Terima kasih kerana menghubungi pihak SuperMagicPower™.
Untuk makluman puan, tisu magik ini adalah seperti tisu lap muka yg sejuk tu sahaja. Ia tidak memberi effect utk long term, malahan bahannya adalah dari antiseptik bertujuan untuk mencegah kuman dan bakteria.

Kesan selepas menyapu tisu magik ini di zakar suami adalah memberi sedikit rasa kebas, tetapi ia tidak panas. Rasa kebas inilah yang akan memberi kelebihan kepada suami puan untuk beraksi lebih lama di ranjang.

Adalah diingatkan, jika puan ingin melakukan "Oral Sex" atau blowjob kepada suami puan, sapuan ke zakar tadi perlulah dibilas dengan air terlebih dahulu selepas paling kurang 5 minit disapu. Ia adalah bagi mengelakkan rasa pahit di lidah puan dan mungkin terasa sedikit kebas di bibir. Jika telah dibasuh atau dibilas, insyaallah tiada masalah.

Jangan malu untuk mencuba produk ini. Ia pasti dapat memberi kebahagian kepada anda berdua.

Sudah ramai mencuba produk ini dan ada juga yg sering menempah produk ini kerana mereka berpuas hati. Malahan ada yg order lebih dari 1 kotak setiap kali menempah.

Sekian dahulu.. terima kasih.

2) Soalan: Macamana cara guna ya?

Jawapan:
Sapu kepala zakar, urat bawah zakar dan sedikit sapuan di batang zakar (jika perlu) 5 minit sebelum 'bersama' isteri anda. Anda mungkin akan berasa sedikit kebas. Sekiranya anda tidak puashati dengan 'prestasi' anda, masa menunggu ini boleh dipanjangkan sehingga 15 minit ataupun anda boleh menyapunya dengan kuantiti yang lebih banyak.
Anda boleh mencuci ataupun dibiarkan sahaja sebelum berjima'.

Untuk tujuan 'oral', cuci dengan air bersih selepas 'masa menunggu' tersebut.

3) Soalan: Salam.. saya minat nak beli tisu Supermagicpower ni.. tapi saya nak tanya stok masih ada ke? Macamana nak beli? Boleh COD?

Jawapan:
Ya kami sentiasa ada stok untuk anda membuat pembelian. Boleh beli terus melalui laman web kami. Buat bayaran terlebih dahulu ke salah satu akaun bank kami, catatkan maklumat bayaran, kemudian isikan borang pengesahan bayaran. Kami akan proses dengan segera dan poskan terus ke alamat anda. Tiada khidmat Cash On Delivery (COD) oleh kami.[ Iklan banner 468x160 atau 125x125 RM30 sebulan -
Sila email ke

supermagicpower@gmail.com

jika mahu iklan banner dibawah ini ]